4. mars 2009  - Arena Vestfossen   :09.30-14.30

VestfossenSeminaret ønsker å være aktivt med på å sette dagsorden innen kultur og forståelsen av kulturens rolle i samfunnet. Seminaret er en årlig begivenhet som vi vil skal berike kunstnere, kulturarbeidere byråkrater og beslutningstagere innen kultur og næringsliv.
VestfossenSeminaret er fundert på en forståelse av kunst og kultur som drivkraft for samfunnsutvikling. Vi ønsker å presentere spennende teorier og gode tenkere innen feltet samt skape gode rammer for dialog og meningsutveksling. I år vil Øvre Eiker kommune, Vestregionen, Arena Vestfossen og Forum for kultur og næringsliv forene krefter for å løfte frem en spennende og aktuelt dagsorden
.

Vi håper å friste til et bredt oppmøte og utfordrer regionens politikere og beslutningstakere til å møte opp og delta aktivt i dialogen.

Ingen deltakeravgift - gratis lunsj!

PÅMELDING

KUN 37 plasser igjen.....

The VestfossenSeminar reflects on culture as a driving force for strengthening society. Guest speakers 2009 will include professor Anne Bamford, PhD scholar Irene Nygårsdsvik, and consultant and former columnist at Aftenposten Kathrine Aspaas among others.

VestfossenSeminaret er en del av Oslo Region Creative Week.

English information


Mer enn noen gang trenger samfunn og næringsliv nye perspektiver, tanker og løsninger. Vi står midt i den globale stormens øye, og ser at gammelt tankegods ikke lenger virker. I Vestregionen er vi overbevist om at kultur, kreativitet, innovasjon og individets skaperkraft vil ta oss fremover. Både som mennesker, bedrifter og samfunn. Vi tror at mangfold og mot til å gå nye veier skaper gode og bærekraftige samfunn. VestfossenSeminaret vil underbygge og overbevise om akkurat det. Bli med oss, til Arena Vestfossen og inn i fremtiden!

“I mitt doktorgradsarbeid som handler om innovasjon i møtepunktet kunst, kultur og næring kom jeg på sporet av en humanistisk økonomisk tenkning som favner om at «det unyttige» ofte er jordsmonnet for det nyttige både i nåtid og framtid”
www.spekulatoriet.no
Professor Anne Bamford is Director of the Engine Room at the University of the Arts London. Anne has an international reputation for her research in arts education, emerging literacies and visual communication. Through her research, Anne has pursued issues of innovation, social impact and equity and diversity. As a World Scholar for UNESCO, Anne researched and wrote "The Wow Factor: Global research compendium on the impact of the arts in education" published by Waxmann. She has conducted major national impact and evaluation studies for the governments of Denmark, The Netherlands, Belgium and Australia.

- en start på seminaret helt uten filtrering
Kathrine Aspaas (født 1967) er en norsk journalist og kommentator. Hun er en del av den riksdekkende dagsavisen Aftenpostens næringslivsredaksjon. Aspaas er utdannet siviløkonom.Jon Mihle er kunstner og kulturentrepenør med en rekke spennede prosjekter bak seg. Mihle Ledet etableringen av Arena Vestfossen og vil i dette foredraget dele noen av sine erfaringer fra arbeidet. www.scenerommet.com


Fullstendig program trykk her

Finne frem? Trykk her: Kart


For mer informasjon eller påmelding: Jon Mihle

Last ned pdf. med program for Creative Week her

Overnatting: http://www.sandenhotell.no/