visjon  -  produksjoner  -  tidligere produksjoner  -  kontakt  -  lenker

Leire

”live leireanimasjon”

Fra 3 år og oppover

Leire er et resultat av to scenekunstneres leiting etter røttene i håndverket. Vi har fjernet lys, effekter og store scenerom. Det som er igjen er en musiker og hans instrumenter og en dukkespiller med en klump leire. Forestillingen blir til i samarbeid med publikum. Sammen utforsker vi leirens muligheter til lek, liv og animasjon. Alt blir behørig kommentert av instrumentene.

Forestillingen Leire ble produsert i 2000 og var da ute på turne med Rikskonsertene. Det ble en frydefull rundreise! Forestillingen har siden reist land og strand rundt med ca. 100 forestillinger hvert år.

Forestillingen Leire har turnert med Den kulturelle skolesekken i Buskerud, Vestfold, Telemark, Hedemark, Trønderlag. Vi har dessuten spilt Leire på Trønderlag Teater, Avant Garden, Drammens teater, Agder Teater, Oslo Nye Teater, Henie Onstad Kunstsenter mm.


Forestillingen er nå med i Scenekunstbruket og kan bestilles derfra.

figurfantastene er en fri teatergruppe som ble startet høsten 1995. Den består av Peter Paul Kantor og Jon Mihle. Vi arbeider med å utvikle og formidle figurteater. Vi legger stor vekt på musikk i våre oppsettinger og med røtter i dukketeater tradisjonen i Norge og Ungarn ønsker vi primært å arbeide med moderne figurteater. Figurenes utforming og spillets teknikk bryter med det man tradisjonelt forbinder med dukketeater. Våre figurer har store muligheter til å bevege seg i rommet og den visuelle opplevelsen står sentralt i våre forestillinger. All musikken er egenkomponert og vi produserer alle dukker og all scenografi. figurfantastenes forestillinger retter seg både til barn og voksneFor mer informasjon ta kontakt:

Jon Mihle
Beversvingen 11
3320 VESTFOSSEN

mob. 924 62 539
e.post jmihle@online.no
_____________________________________________________________________

Bli med på Scenerommets stolprosjekt                   Bli med på mailinglisten
_____________________________________________________________________
Scenerommet er støttet av: